Akşemseddin İşitme Engelliler İlkokulu

Vizyon: İşitme engelli öğrencilerimizi günümüz teknolojisinden yararlanarak çevresiyle işbirliği içinde iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, üretken bir bireyler, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: İşitme engelli öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal duyuşsal bilişsel ve davranış gelişimlerine uygun bir programla doğal işitsel sözel yönteme göre yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak sözel iletişim kurmayı geliştiren ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksemseddinisitmeengelliler.meb.k12.tr

Adres - KAYNARCA MAH. TECELLİ SK. AKŞEMSEDDIN IŞITME ENGELLILER ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 44 YEŞİLYURT / MALATYA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kiltepe minübüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km